Complex Sara

RESTAURANT ȘI TERASĂ

atmosferă relaxantă, meniuri variate...

Complex Sara dispune de un restaurant cu 48 de locuri, intim şi modern, cu o bucătărie excepţională. Atmosfera plăcută şi relaxantă, meniul variat şi băuturile alese recomandă restaurantul nostru drept locul ideal pentru o cină romantică sau pentru reuniuni de afaceri ori private.

learn more

WELLNESS & SPA

vindecare relaxantă pentru trup şi suflet...

Complexul SARA este sinonim cu relaxarea. Paleta largă de activităţi de agrement din zonă precum şi serviciile wellness oferite, fac din orice sejur de odihnă sau activitate business o reuşită. După o zi de mişcare în aer liber, nimic nu este mai binevenit decât relaxarea in spaţiul nostru spa. Am avut grijă să aveţi toate acestea la îndemână: piscină acoperită, saună, masaj, terapie cu pietre vulcanice sau cu ventuze.

learn more

BAZA DE TRATAMENTE SARA

aparatură de ultimă oră şi personal calificat...

Complex Sara dispune de bază proprie de tratament cu climat plăcut, dotată cu aparatură ultramodernă de recuperare-reabilitare şi cu personal medical calificat, amabil şi profesionist (medici, asistenţi, kinetoterapeuţi, maseuri).Tratamentele sunt prescrise de către medicul pensiunii în urma unei consultătii iniţiale. Vă aşteaptăm cu o paletă largă de tratamente: kinetoterapie, masaj, băi cu apă minerală, electro- şi magnetoterapie, terapie cu infraroşii şi ultrasunete, consultaţii medicale etc.

learn more

ATRACȚII ȘI ACTIVITĂȚI

timp liber şi distracţie...

learn more
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Restaurant Sara
  • Baza de Tratament Sara
  • Sara Wellness & Spa

loading ...

Complex Sara