Complex Sara

Pensiunea Sara2***

Situat în staţiunea montană Băile Tuşnad din Ardeal, într-un cadru pitoresc, Complexul Sara, administreaza Hotelul Sara*** şi Pensiunea SARA 2***, fiind locul ideal unde găsiţi toate ingredientele unui sejur pentru toate gusturile.

Pensiunea SARA 2*** se află în imediata vecinătate a Hotelului Sara***(mai exact în spatele acestuia).

Cu o privelişte superbă spre munţii Piatra Șoimilor, situată într-o zonă liniştită şi aproape de centrul oraşului.

Capacitatea totală de cazare este de 20 locuri în 9 camere
- 3 camere twin (TWN) - Ocupaţie dublă. Camerele sunt dotate cu câte două paturi
twin, 90/2000, alăturate, două dintre ele având balcoane.
- 3 apartamente, 2 BDRM - Apartament cu două dormitoare, toate având balcoane, fiind dispuse astfel:
Parter


– o cameră dublă cu grup sanitar propriu ( camera nr. 1)
- 1 apartament (camera 2 şi 3) – Family Room compus din 2 camere separate, fiecare dispunând de câte 2 paturi, grup sanitar propriu, spatios, dotat cu 2 cabine de duş.

Aceste camere au fost concepute şi amenajate special pentru vacanţa familiilor, care oferă confort cu două camere, una pentru părinţi şi una pentru copii.

Etaj 1
- o cameră dublă cu grup sanitar propriu ( camera nr. 4)
- un apartament (camera 5 şi 6) – Family Room compus din 2 camere separate, o camera dispunând de 2 paturi, cealaltă de 3 paturi, grup sanitar propriu, spatios, dotat cu 2 cabine de duş.

Aceste camere au fost concepute şi amenajate special pentru vacanţa familiilor, care ofera confort cu două camere, una pentru părinţi şi una pentru copii.

Etaj 2
- o cameră dublă cu grup sanitar propriu ( camera nr. 7 )
- un apartament (camera 8 şi 9) – Family Room compus din 2 camere separate, o camera dispunând de 2 paturi, cealaltă de 3 paturi, grup sanitar propriu, spatios, dotat cu 2 cabine de duş.


Aceste camere au fost concepute şi amenajate special pentru vacanţa familiilor, care ofera confort cu două camere, una pentru părinţi şi una pentru copii.

Pentru rezervare sunati la receptie.

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Restaurant Sara
  • Baza de Tratament Sara
  • Sara Wellness & Spa

loading ...

Pensiunea Sara, Băile Tuşnad

Pensiunea Sara*** vă invită să petreceţi vacanţa, un concediu sau un weekend, într-un cadru retras şi pitoresc, în camere prietenoase şi moderne cu dotări generoase. Pensiunea Sara se află în vecinătatea Hotelului Sara, apropae de centrul oraşului. Capacitatea de cazare este de 20 locuri în 9 camere, fiind dispuse astfel